top of page

EEN MOEITELOZE GLAMOUR LOOK!

Een look die momenteel helemaal hot is, is de natural look. Wij noemen deze trend ook wel moeiteloos glamoureus: minimale inspanning met een maximaal effect. Precíes waar MARC INBANE voor staat.


SUNKISSED GLOW Wat je zeker nodig hebt voor een natural look, is een sunkissed glow. Maar dan wel eentje die gezond is voor je huid. Het laatste wat je wil, is een beschadigde en getekende huid door de felle zon. Met de tanningproducten van MARC INBANE krijg je juist het tegenovergestelde: een jonge, frisse, stralende en egaal-bruine huid. Natural beauty!

A LA MINUTE Urenlang bakken in de zon is tegenwoordig echt NOT done. Het is slecht voor je huid én we hebben er ook geen geduld meer voor. Liever hebben we a la minute een mooie teint. Kortom: we willen dus weinig moeite doen voor een glamoureuze look. De producten van MARC INBANE bieden uitkomst. Binnen 1 minuut heeft je huid een prachtige, diepe en natuurlijke teint die niet te onderscheiden is van een echte zomerse tan!


PUUR NATUUR Niet alleen het resultaat telt, maar ook de kwaliteit. Bij MARC INBANE zit dat wel snor. Onze producten zijn dermatologisch getest en hypoallergeen, vrij van parabenen, siliconen en ze zijn ook nog eens veganistisch en cruelty-free. Puur natuur dus, net als je look! Dit raakt − wat ons betreft − nooit uit de mode.


Blijf ons volgen! Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze acties en wil je meer weten over onze natuurlijke en vegan bruin zonder zon producten? Volg ons op Facebook & Instagram! 

*Bron Marc Inbane30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page