top of page
ernstige Model

MELANO PRO

Het Melano Pro Peel System is een klinische sterkte peeling programma dat zichtbare resultaten oplevert in minder dan 6 weken.

 

Deze transformerende 2-fasen behandeling gaat de schadelijke invloeden van buitenaf zichtbaar tegen zoals:

  • het vervagen van donkere vlekjes;

  • het vermindert hyperpigmentatie;

  • het maakt huidtextuur gladder;

  • het maakt de huid stralender en helderder.

 

Voor wie is het geschikt?

Iedereen die last heeft van hyperpigmentatie, inclusief: zonneschade, ouderdomsvlekken, acne littekens en melasma als ook een doffe huid en ruwe huidtextuur. Het werd getest op een brede variatie aan huidtinten.

 

Wat maakt Melano Pro uniek?

Melano Pro is het eerste 2-fasen peel programma dat alle vormen van hyperpigmentatie vervaagt in minder dan 6 weken

Hoe werkt het?

 

Onze natuurlijke huidskleur, of constitutieve huidskleur, is het melaninegehalte van onze huid dat genetisch is overgeërfd zonder enige invloed (van blootstelling aan de zon, hormonen, enzovoort).

 

Per definitie treedt hyperpigmentatie op wanneer melanine - het pigment dat verantwoordelijk is voor het creëren van alle huidskleuren - in grotere hoeveelheden dan normaal in de huid wordt afgezet, waardoor de kleur van de huid verandert.

 

Er zijn verschillende soorten hyperpigmentatie. De meest voorkomende zijn melasma, zonnevlekken en post-inflammatoire hyperpigmentatie. Deze overmatige melanineproductie kan worden veroorzaakt door UV, hormonen, ontstekingen, stress en zelfs vervuiling.

Een overzicht van de meest voorkomende vormen van hyperpigmentatie:

Melasma Wordt veroorzaakt door hormonale veranderingen die de melanine productie kunnen beïnvloeden. Deze veranderingen worden vaak geassocieerd met zwangerschap of bij het gebruik van anticonceptie en resulteren in gebieden met hyperpigmentatie die meestal voorkomen op het voorhoofd, de wangen en de bovenlip. 

Zonnevlekken hebben te maken met overmatige blootstelling aan de zon in de loop der tijd en worden beschouwd als de meest voorkomen de vorm van hyperpigmentatie. 

Post-inflammatoire hyperpigmentatie

Is het resultaat van een ontsteking of verwonding van de huid, bijvoorbeeld acne, diepe snijwonden of brandwonden. PIH kan er verschillend uitzien bij verschillende huidtinten.

Melano Pro is het eerste 2-fasen peel programma dat alle vormen van hyperpigmentatie vervaagt in minder dan 6 weken

Meer weten over het Melano Pro Peel Systeem?
Maak een afspraak inclusief een gratis huidscan en intakegesprek.

Hyperpigmentatie
Hyperpigmentatie after treatment
Melano Pro before and after picture
Results Melano Pro Hyperpigmentatie
bottom of page