top of page

Epileren - Verven - Harsen

Voor het creëren van een mooie expressie in het gelaat

Epileren wenkbrauwen

Epileren

Epileren is het verwijderen van ongewenst haargroei met inbegrip van de haarwortel door middel van een pincet, wax, een draadjes of epileerapparaat. De bedoeling is dat de haargroei voor langere tijd wegblijft. Epileren gebeurt op plaatsen waar haargroei minder gewenst is zoals bij de wenkbrauwen.

Harsen wenkbrauwen

Harsen

Een andere methode om ongewenst haar te verwijderen is waxing. Door gebruik te maken van warme wax zijn gebieden als bovenlip, kin en wangen goed te behandelen.De haartjes blijven tussen de 3 a 4 weken weg. Maar ook bij grotere gebieden zoals armen en benen wordt van wax of hars gebruik gemaakt. Voor een meer definitieve methode kan je kiezen voor een Laser, IPL of SHR behandeling. Meer informatie over definitief ontharen vind je hier

Verven wenkbrauwen en wimpers

Verven

Het verven van je wimpers en/of wenkbrauwen is een prima manier om voor langere tijd kleur, volheid en expressie in het gezicht aan te brengen. Het verven is semi-permanent en zorgt voor ongeveer 3 a 4 weken voor een stralende oogopslag. Wil je een meer definitieve manier ga dan voor een permanente make-up. Meer informatie over PMU vind je hier.

Long Lashes
Long Lashes

Wimperlifting

De behandeling wimper lifting is een nieuwkomer in de beautybranche, maar nu al een waar succes. De wimperlifting is ideaal als je wimpers niet de gewenste krul of kleur hebben. Bij het krullen en verven van de eigen wimpers wordt ieder wimpertje meegenomen en lijken de wimpers optisch langer, waardoor je een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

 

Voordelen:
• Blijft 4 tot 6 weken zitten
• Geen wimperkrultang meer nodig
• Voelt licht en natuurlijk aan
• Het zijn volledig uw natuurlijke wimpers
• Uw ogen lijken groter
• Is niet schadelijk voor de eigen wimpers
• Na 24 uur bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

bottom of page