top of page
Microneedling

MICRONEEDLING

MicroNeedling levert de meest geavanceerde professionele resultaten voor het minimaliseren van het uiterlijk van hyperpigmentatie, huidtextuur en lijntjes. Deze behandeling maakt gebruik van innovatieve technieken en krachtige, professionele actieven om te helpen

 

Voordelen:

 • Verhelderd je teint;

 • Verminderde zichtbaarheid van hyperpigmentatie;

 • Verminderd fijnelijntjes en rimpels;

 • Verfijnd zichtbare poriën.

MICRONEEDLING

Hoe werkt het?

Pro MicroNeedling levert geavanceerde resultaten voor hyperpigmentatie, huidtextuur en lijntjes. 

MicroNeedling is de afgelopen 10 jaar ontzettend populair geworden. Tegenwoordig is deze minimaal invasieve procedure een van de meeste gevraagde huidbehandelingen ter wereld om hyperpigmentatie, lijntjes, rimpels en zichtbare poriën te behandelen.

Aangetoond is dat deze techniek de collageenproductie kan stimuleren en zich kan richten op de melanocyten die verantwoordelijk zijn voor overproductie van melanine en hyperpigmentatie.

MicroNeedling activeert het wondgenezingsproces van het lichaam. Door fijne microkanaaltjes te creeeren wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huidstructuur van de huid wordt herbouwd en rimpels en onregelmatigheden in de textuur worden verminderd.

MicroNeedling, ook wel bekend als collageen stimulerende therapie, gaat bepaalde huidcondities bestrijden door in de huid kleine micro kanaaltjes te veroorzaken met een apparaat op basis van micro naalden. 

MicroNeedling wordt ingezet bij de volgende condities:

 • Acne littekens;

 • Fijne lijntjes en rimpels;

 • Grove porien;

 • Striemen;

 • Zonschade;

 • Oneven huidskleur/structuur.

Microneedling.jpg
 • Advanced treatment - v.a. 6 juni beschikbaar

  1 uur

  Vanaf 149 euro

Microneedling RF

Het nieuwe wapen in strijd tegen huidverslapping

Ontdek de kracht van microneedling RF, een geavanceerde behandeling die de voordelen van microneedling en radiofrequentie combineert voor indrukwekkende huidverbetering. Microneedling RF stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. Dit resulteert in een stevigere, gladdere en jeugdig uitziende huid. Ervaar de voordelen van microneedling RF en geniet van een stralende en vernieuwde huid.

Microneedling-RF-behandeling-op-voorhoofd.jpg

Alles over MicroNeedling-RF.
Wat is het?

Microneedling RF is een veilige techniek die specifiek gericht is op huidverstrakking. Het is het nieuwste wapen in de strijd tegen huidveroudering, waarbij microneedling gecombineerd wordt met RF (Radio Frequente energie). Deze geavanceerde methode combineert twee effectieve technieken voor huidverjonging en -verstrakking.

Microneedling en radiofrequentie hebben gemeenschappelijke behandelgebieden en doelen. Door ze te combineren, versterken ze elkaar en wordt het gewenste resultaat sneller bereikt dan wanneer deze technieken afzonderlijk worden toegepast.

Microneedling-RF-behandeling-full.jpg
Waarom kiezen voor microneedling RF?

Deze behandeling is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor diverse huidproblemen en individuele behoeften. Of u nu last heeft van fijne lijntjes en rimpels, een verslapte huid, tekenen van huidveroudering, grove poriën, acne, littekens of striemen en striae, deze behandeling kan u helpen uw gewenste resultaten te bereiken.

Met de combinatie van microneedling en radiofrequentie worden deze specifieke zorgen aangepakt en wordt de huid gestimuleerd om zich te vernieuwen en te verjongen.

Ontdek hoe deze behandeling uw huid kan transformeren en uw zelfvertrouwen kan versterken.

Het verschil met een gewone microneedling behandeling


Microneedling en microneedling RF zijn beide populaire behandelingen voor huidverbetering, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

Microneedling is een behandeling waarbij fijne naaldjes op de huid worden aangebracht om gecontroleerde microperforaties te creëren. Dit stimuleert de natuurlijke genezingsrespons van de huid, bevordert de aanmaak van collageen en elastine en verbetert de textuur en stevigheid van de huid.

Microneedling RF, combineert microneedling met radiofrequentie (RF) energie. Dit betekent dat de naaldjes niet alleen microperforaties creëren, maar ook RF-energie in de huid afgeven. De RF-energie verwarmt dieper gelegen huidlagen, wat zorgt voor extra stimulatie van de collageen- en elastineproductie. Dit resulteert in een verstrakkend effect en een nog betere huidverbetering. Microneedling RF kan dezelfde huidproblemen behandelen als microneedling, maar biedt vaak snellere en intensievere resultaten.

 

Kortom, terwijl microneedling de huid stimuleert door middel van microperforaties, voegt microneedling RF de voordelen van radiofrequentie toe voor een nog effectievere behandeling.
 

Voordelen van microneedling RF


Ontdek de voordelen van een microneedling RF-behandeling en ervaar een natuurlijke transformatie van je huid. Deze niet-invasieve behandeling biedt talloze voordelen.

 1. Ten eerste is het een veilige optie voor huidverbetering en verjonging, zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen.

 2. Een ander voordeel is dat microneedling RF het hele jaar door kan worden toegepast, ongeacht het seizoen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de beperkingen van bepaalde tijden van het jaar. Bovendien is deze behandeling geschikt voor alle huidtypes, inclusief de donkere huid, dankzij de radiofrequentietechnologie die niet wordt beïnvloed door huidskleur.

 3. Een microneedling RF-behandeling biedt niet alleen direct zichtbare resultaten, maar ook langdurige verbetering. Na de behandeling merk je al snel een verfijning van fijne lijntjes, huidverstrakking en een algehele verbetering van de huidtextuur. Deze resultaten zijn niet alleen direct merkbaar, maar blijven ook langdurig zichtbaar.

 4. Bovendien biedt microneedling RF een alternatief voor invasieve procedures zoals cosmetische injecties. Het stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine in de huid, waardoor een jeugdige uitstraling wordt bevorderd zonder het gebruik van spierontspanners.

 

Kies voor een microneedling RF-behandeling en geniet van de voordelen van een veilige, effectieve en natuurlijke aanpak voor een stralende huid. Ervaar de transformatie en straal met vertrouwen.

Maak gebruik van de online bookingstool en maak direct een afspraak

bottom of page