top of page
Beauty Portrait_edited.jpg
Jouw huid veilig in onze handen.

Wij gaan voor kwaliteit en deskundigheid!

Bij Lifestyle Beauty Center Lansingerland werken uitsluitend officieel gediplomeerde en gecertificeerde mensen allen met goede kennis van zaken. U kunt een gecertificeerde salon herkennen aan onderstaande aansluiting bij de brancheorganisaties. 

Lifestyle Beauty Center Lansingerland is aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

De ANBOS is de brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialistes en zich richt op de kwaliteit van de beroepsuitoefening en ondernemerschap in de schoonheidsbranche. Centraal hierbij staat vakbekwaamheid en kwaliteit. Ons aansluitnummer is 20523.

 

 

Lifestyle Beauty Center Lansingerland is geldig lid van Stichting Webshop Keurmerk en voldoet aan de Keurmerk-code. Klik op de link voor certificaat inzage. Webshop Keurmerk is het grootste keurmerk van Nederland en Europa en is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Webwinkelkeurmerk van winkels die hun producten en diensten mede via internet aanbieden.

Wist je dat een vergunning bij tatoeages en permanente make-up wettelijk verplicht is. Bij Lifestyle Beauty Center voldoen wij aan alle eisen die de GGD stelt aan het uitvoeren van deze behandelingen. Wij zijn GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 

Meer informatie over de vergunning veilig tatoeëren en PMU vind je op de site van het RIVM https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio  Zoek op naam: Beausense, Mandy Jelsma is onze uitvoerende behandelaar of op ons adres: Kerksingel 27 in Berkel en Rodenrijs.

ANBOS Branchevereniging schoonheidsspecialisten
Stichting Keurmerk veilig online winkelen
bottom of page