top of page
Nieuwsbrief.JPG

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang onze mailing met updates over behandelingen, producten en meer...

Bedankt voor de inzending! Geen bevestiging ontvangen? Check je spam.

WVDSW-2024-FacebookCover.png

13 Mei 2024

De week van de Stenen Winkel

Deze week van 13-19 mei vragen we landelijk aandacht voor de kracht van lokale stenen winkels. Stenen winkels maken de steden en dorpen waarin we wonen een stukje mooier.

REN Clean Skincare.png

1 Mei 2024

REN Clean Skincare
Wil je echte resultaten zonder compromis tussen huid en planeet?

Ken je REN Clean Skincare al? We nemen je mee naar een klein stukje achtergrond van dit mooie merk met een duurzame missie.

Ilona_Annebella_Kimono_Vanilla_101530_292_LR_S4_P.jpg

18 April 2024

Mode Event Berkel Centrum
en wij doen mee!
Kom je kijken?

Wij doen dit jaar voor het eerst mee met het mode event op zaterdag 20 april 2024 in het centrum van Berkel en Rodenrijs en nodigen je uit om te komen kijken.

VITAL_C_hydrating_intense_moisturizer_PDP_R05.jpg

12 April 2024

LEVEL 1 PEELING SIGNATURE FACELIFT

Eén van onze populairste peelings, ontwikkeld op basis vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen

We hebben je recent kennis laten maken met de Ormedic Lift, een Level 1 peeling van IMAGE Skincare. In hetzelfde level, maar met een ander doel, brengen we graag de Signature Facelift onder de aandacht.

ORMEDIC_balancing_bio-peptide_creme_PDP_R05.jpg

8 April 2024

LEVEL 1 PEELING

ORMEDIC

Ontdek deze mooie IPeel behandeling van IMAGE Skincare.

 

De Ormedic Lift peeling is een combinatie van pompoen-, passievrucht-, papaja- en ananasenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie.

atelier-rebul-istanbul-geurstokjes-refill-2000ml-695443.jpg

21 Maart 2024

Lente Voordeel

10% korting op alle producten

We hebben er al een beetje van mogen proeven en we worden er ook heel vrolijk van, want het voorjaar is nu echt begonnen. We willen de start van de lente met je vieren en dat doen we door jou 10% te geven op alle producten.

ImageSept_19.jpg

27 Februari 2024

Er gaat wat veranderen...

Er gaat wat veranderen in de salon en we willen je graag op de hoogte houden van onze activiteiten. Lees meer over de uitbreiding van het merk Essenza Home in de winkel. Maar we hebben ook nieuws over de beëindiging van de service in de kapsalon en de samenwerking met de cosmetisch arts. Wij verleggen onze focus om jou beter van dienst te kunnen zijn.

Heb je vragen omtrent deze veranderingen of wil je meer informatie neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.

Collectie mei- room spray- diffuser peony-51.jpg

30 januari 2024

“Creëer een fijn thuisgevoel, waar je ook bent, ook jij verdient het beste voor jezelf.”

e geuren van de ExcluJess ICON-collectie brengen gesprekken op gang. Met jezelf, gezinsleden, familie of vrienden. De combinatie van sensuele houtnoten en hints naar de levendige aroma’s van het verre Oosten voeren je mee naar een plek van rust en verbinding, van gezelligheid en elegantie. Een collectie vol iconen om te koesteren of te schenken.

Happiness in your life, dat doe je met ExcluJess.

Dermalogica Pro banking collagen serum.jpeg

17 januari 2024

NIEUW IN DE SALON

De huidverzorgingsbewuste consument van vandaag begrijpt hoe belangrijk het is om het jeugdige uiterlijk van de huid al op jonge leeftijd te beschermen en te behouden. Ze weten ook dat de sleutel tot het behouden van een gezonde, stevige huid ligt in het beschermen van het natuurlijke collageen. Ons lichaam produceert immers elk jaar minder collageen en blootgestelde factoren zoals vervuiling kunnen de afbraak van collageen versnellen, wat leidt tot zichtbare tekenen van veroudering zoals een verslapte huid, hyperpigmentatie, een ruwe textuur en fijne lijntjes.

Lees reviews of plaats een review op

bottom of page