top of page

over ons

Lifestyle Salon
Lifestyle Beauty Center | Lifestyle Salon
jame-20210917-0080.jpg

My 
Story

Solo vanuit huis naar groot winkelpand

 

Mijn naam is Sandra Linkerhof, ik ben schoonheidsspecialiste, kapper, ondernemer en eigenaresse van Lifestyle Beauty Center Lansingerland.

 

Sinds 2003 behandel ik klanten en help met het realiseren van een mooie gezonde huid. Met het geven van een goed en gedegen productadvies halen klanten ook thuis meer profijt uit de behandelingen. En met het up-to-date houden van behandelprotocollen en productkennis is het vertrouwen in mij gegroeid. Mijn ondernemerschap begon vanuit huis in een kleine ruimte met een stoel en producten.

 

Met een tussenstap in 2005 naar een groter woonhuis met externe behandelruimte ben ik in 2009 gestart met het opzetten van de kapsalon waardoor ik nu als all-round specialiste een totaal concept kan aanbieden. Sinds 2018 zijn we gevestigd in een winkelpand met 2 verdiepingen, 3 behandelkamers en zijn wij gegroeid naar een all-in beauty totaal concept met 1000+ klanten en een kwalitatief hoogwaardige team. 

 

Ik heb duizenden behandelingen gegeven en externe specialisten uitgenodigd om hun expertise aan het aanbod toe te voegen. Samen met mijn team van kwalitatief, zeer ervaren en bekwame specialisten helpen wij jou persoonlijk aan de beste behandelingen en producten.

"Wij zijn het eerste en meest complete beautycenter waar professionele cosmetische en medische behandelingen in combinatie met lifestyle producten samenkomen in het Lifestyle & Beauty Center de beauty speciaalzaak in het "kleinste en leukste winkelstraatje" in het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs".

 

Wij zijn experts in uiterlijke verzorging en we beoefenen de kunst om de schoonheid van het lichaam te verhogen of te behouden en de meest gezonde huid te creëren! 

 

Welkom bij Lifestyle Beauty Center Lansingerland. Ons credo Feel Fabulous Every Day! 

Liefs, Sandra

20 jaar ervaring

Een gezonde huid staat voorop!

Het goed verzorgen van je huid vormt de basis voor een mooie en gezonde huid. Samen met het gebruik van de juiste producten voor thuis, zorgt een professionele gezichtsbehandeling ervoor dat jouw huid in topconditie komt én blijft. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van producten met nóg hogere werkzame stoffen geven wij jouw huid een boost tijdens iedere behandeling voor een stralende huid.

1000+ tevreden klanten

Shop online jouw beauty items!

Ons beauty totaal concept is gericht op well-being. Lifestyle, Beauty, Cosmetics en Living ontmoeten elkaar in de salon. Naast onze professionele huidbehandelingen en producten vind je ook een superleuk woonassortiment. Zowel in de winkel als online kan je terecht voor producten die het echte "homestyle feeling" creëren. Met merken als o.a. ESSENZA Home, Marc O'Polo en Beauty Pillow maak jij van je huis een thuis.  

Persoonlijke benadering

Nieuwe lanceringen

Regelmatig zijn er nieuwe productlanceringen en behandelingen en wij bieden je graag een sneak peak. We stellen je persoonlijk op de hoogte van de lancering en nodigen je uit voor een demonstratie. Ontvang als eerste een uitnodiging voor één van onze beauty promotiedagen en heb je voorrang op de inschrijving voor een mini-behandeling of een workshop.

Bij Lifestyle Beauty Center Lansingerland werken uitsluitend officieel gediplomeerde en gecertificeerde mensen allen met goede kennis van zaken. U kunt een gecertificeerde salon herkennen aan onderstaande aansluiting bij de brancheorganisaties. 

Lifestyle Beauty Center Lansingerland is aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

De ANBOS is de brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialistes en zich richt op de kwaliteit van de beroepsuitoefening en ondernemerschap in de schoonheidsbranche. Centraal hierbij staat vakbekwaamheid en kwaliteit. Ons aansluitnummer is 20523.

 

Lifestyle Beauty Center Lansingerland is geldig lid van Stichting Webshop Keurmerk en voldoet aan de Keurmerk-code. Klik op de link voor certificaat inzage. Webshop Keurmerk is het grootste keurmerk van Nederland en Europa en is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Webwinkelkeurmerk van winkels die hun producten en diensten mede via internet aanbieden.

ANBOS
Stichting Keurmerk
bottom of page