top of page

Retourneren

Toch niet blij met je aankoop en wil je het retourneren? Volg de volgende stappen:

 

  1. Meld je retour telefonisch aan bij onze klantenservice via t. 010-2236031;

  2. Je ontvangt van ons een herroepingsformulier via email;

  3. Vul dit formulier in en stop het bij je retourartikelen in de doos;

  4. Breng het pakket naar een PostNL (of één van de andere vervoerders) servicepunt. 

  5. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening;

  6. Zodra je pakket bij ons in goede orde is ontvangen wordt het aankoopbedrag naar je teruggestort.

 

Stuur je pakket naar: 

Lifestyle Beauty Center Lansingerland

Kerksingel 27

2651 CC Berkel en Rodenrijs

 

 

Het herroepingsrecht uitgelegd:

U heeft een wettelijke afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. (Voorbeeld; u koopt online een product deze wordt 1 juni bij u thuis afgeleverd. Bedenktijd tot en met 15 juni). 

 

U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Let op! U dient uw retour aan te melden en kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Het aankoopbedrag wordt na verwerking binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. 

 

Let op! Het risico van het terugsturen van een retour ligt bij u. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent als het product tijdens het terugsturen beschadigd of kwijtgeraakt raakt. 

 

– Uitsluiting herroepingsrecht voor diensten die vallen onder art. 10 van de algemene voorwaarden.

 

De ondernemer Lifestyle Beauty Center Lansingerland vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

bottom of page