top of page

4D LIPOLASER

4D LipoLaser behandelingen: gerichte vetreductie in specifieke probleemgebieden.

4D Lipolaser
Figuurcorrectie
4D Lipolaser figuurcorrectie

Het is een geheel pijnloze maar zeer effectieve behandeling op het gebied van figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering. De 4D LipoLaser straalt low-level laserenergie uit en veroorzaakt een chemisch signaal in de vetcellen. Dit chemisch signaal breekt opgeslagen triglyceriden af tot vrije vetzuren en glycerol en deze zullen via kanalen in de celmembranen de cel verlaten. Het lichaam transporteert ze vervolgens naar de zones waar ze tijdens het metabolisme als energie worden gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om definitief vet te verwijderen op jouw probleemzone(s).

Hoe ziet een 4D LipoLaser behandeling eruit?

We brengen het gewenste aantal laserpads op de behandelzone(s). Maximaal 14 stuks en starten wij het programma voor 20-25 minuten. De 4D LipoLaser veroorzaakt geen enkele onnatuurlijke reactie in het lichaam en beschadigt of beïnvloedt ook niet de omringende structuren zoals huid, bloedvaten of perifere zenuwen. 

Is 4D LipoLaser geschikt voor iedereen?

De behandelingen zijn volkomen veilig.  Het is geen middel om substantieel gewicht te verliezen maar het is wel een geschikt alternatief voor plaatselijke omvangvermindering. Voor het beste resultaat is het belangrijk om dagelijks voldoende te bewegen en veel water te drinken. De behandelingen zijn volkomen pijnloos er is geen hersteltijd nodig, waardoor je direct je dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken.

Behandeling is mogelijk op de volgende zones:

 • Buik

 • Lovehandles

 • Rug

 • Billen

 • Heupen

 • Benen

 • Kuiten

 • Binnenkant knieën

 • Bovenarmen

 • Onderkin

Voordelen:
 • Definitieve figuurcorrectie

 • Meerdere zones in 1 behandeling mogelijk bijvoorbeeld buik, armen, heupen en onderkin

 • Behandelingen dragen bij aan cellulite vermindering en huidversteviging

 • Zonder operatie, geen hersteltijd

 • De behandeling is pijnloos en ontspannend

 • Minimale bijwerkingen

 • Resultaten kunnen worden gezien na slechts één behandeling

Behandeling en resultaat
Aanbevolen worden 10 behandelingen, 2x per week.

Klinisch bewezen
Onafhankelijke klinische studies hebben aangetoond dat laserbehandelingen in sommige gevallen vergelijkbaar resultaten behaalden als liposuctie. Ultrasound-afbeeldingen toonden een tot 30% lagere vetlaagdiepte na slechts één behandeling. De resultaten zijn vaak direct na elke behandeling zichtbaar. Sporten na de behandeling versnelt het verwijderen van het vrijkomende vet. In vergelijking met chirurgische liposuctie en andere ultrasound of laser technieken is de 4D LipoLaser behandeling aanzienlijk goedkoper.

Proefbehandeling prijs €49,= *eenmalig

Losse behandeling €69,=

Kuur 10x €599,= 

EMS RESHAPE

VETVERBRANDING & SPIEROPBOUW
EMS armen
EMS buik
EMS billen

Geen uitputtende sportsessies, geen strenge diëten maar toch afslanken. Met elektrische spierstimulatie is het mogelijk. Met de EMS Reshape kan men op verantwoorde wijze en met weinig tijd veel bereiken. De behandelingen zijn zeer geschikt als men niet mag, wil of kan sporten.

Spieropbouw zonder inspanning of belasting van het lichaam

EMS is geschikt voor:

 • Wie mooier, slanker en gezonder wil zijn zonder een vermoeiende workout of transpiratie

 • Wie spieren wil opbouwen zonder grote inspanning of belasting van het lichaam

 • Wie fit en in vorm wil blijven en weinig tijd hebben

Behandelmethode afvallen zonder inspanning

Met de EMS Reshape raakt men op een snelle en verantwoorde wijze de nodige centimeters kwijt. In deze individuele behandeling verbrandt men in korte tijd overtollig vet en worden tegelijkertijd de spieren versterkt. Een behandeling duurt ca. 30 minuten en geeft een zeer goed resultaat en is te vergelijken met 2 uur sporten. Het beste resultaat wordt bereikt met een totale kuur van 8 behandelingen. Dit kan in 4 weken.

Met deze behandeling wordt juist op de specifieke probleemgebieden van het lichaam behandeld. Afhankelijk van het soort behandeling wordt er een impuls naar de spieren gestuurd, die er voor zorgt dat er een samentrekking van de spier plaatsvindt.

De energie die hiervoor nodig is moet de spier zelf leveren, waardoor uiteindelijk de spier niet alleen steviger wordt, maar ook vet wordt afgebroken. In combinatie met een van de voedingsprogramma`s en advies bereikt men nog sneller het gewenste resultaat.

Wat is EMS

EMS is een specifieke trainingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van Elektro Musculaire Stimulatie. Een techniek die via elektrische impulsen de spieren maximaal activeert. De natuurlijke stimulatie en activering van de spieren, wordt in ons lichaam aangestuurd door het centraal zenuwstelsel. Via ruggenmerg en de zenuwvezels stuurt het centraal zenuwstelsel elektrische impulsen uit naar de spieren. EMS maakt gebruik van dit natuurlijk principe en versterkt deze endogene elektrische impulsen, doormiddel van training met speciale elektrodebanden.

Voordelen

Afvallen Het is niet eenvoudig om op een verantwoorde doch effectieve manier gewicht te verliezen. EMS zorgt op de lange termijn voor extra spiergroei, maar zorgt er voornamelijk voor dat de hoeveelheid geactiveerde spiervezels worden verhoogd. Men zal meer calorieën verbranden in rust toestand, want het lichaam moet de brandstof (vet) ergens vandaan halen om in hoge staat van paraatheid te blijven. Het rustmetabolisme wordt dus verhoogd, wat resulteert in een grotere vraag naar ‘brandstof’ door het lichaam.

Advies 2x per week 30 minuten. Onderhoud 1x per week 30 minuten.

Wil je graag een EMS behandeling ervaren? Kom dan langs voor een proefbehandeling.

Proefbehandeling prijs €49,= *eenmalig

Losse behandeling €69,=

Kuur 10x €599,= 

EMS Reshape Pro.jpg
bottom of page