top of page

Boekingsvoorwaarden

BOEKINGSVOORWAARDEN

Bij het maken van een afspraak gaat u een afspraakovereenkomst aan en verbind u zich aan de volgende boekingsvoorwaarden:

AFSPRAAK MAKEN

Het maken van een afspraak doe je persoonlijk bij de receptie in de salon of via de online agenda op de website.

BEVESTIGING AFSPRAAK

Zodra je een afspraak hebt gemaakt sturen we je een bevestiging via een email bericht. In dit bericht bevestigen we je behandeling, datum, tijd en locatie. Geen bevestiging ontvangen? Check dan je spambox.

PERSOONSGEGEVENS

Met het maken van een afspraak bij Lifestyle Beauty Center ga je akkoord met de boekingsvoorwaarden en je gaat akkoord dat je gegevens worden opgeslagen in ons systeem. In enkele gevallen ontvang je voorafgaand een intakeformulier.

VOORBEREIDING OP JOUW AFSPRAAK

Wij gaan jouw afspraak voorbereiden, op maat maken en medewerkers inplannen. We kijken uit naar je komst! :)

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Bij het wijzigen, verplaatsen of annuleren van een afspraak verbind je je aan de volgende annuleringsvoorwaarden:

AFSPRAAK VERPLAATSEN

Met de link Afspraak verplaatsen in de afspraakbevestiging kan je heel makkelijk tot 72 uur voorafgaand aan je afspraak zelf je afspraak verplaatsen. Online annuleren is niet mogelijk. Wil je een afspraak annuleren? Neem persoonlijk telefonisch contact op met de salon t. 010-2236031. Een email of whatsapp bericht volstaat niet.

AFSPRAAK HERINNERING

72 uur voorafgaand aan de behandeling ontvang je een afspraakherinnering via email. Het wijzigen, verplaatsen of annuleren van de afspraak is dan alleen mogelijk via persoonlijk telefonisch contact. 24 uur voorafgaand aan de behandeling ontvangt u een herinnering via een SMS bericht.

NO SHOW

Wij worden regelmatig geconfronteerd met annuleringen kort op de afspraak met veel voorkomende, herhalende redenen zoals; ziek of ziekenhuisbezoek, zieke kinderen of overlijden dierbare e.d. Uiteraard hebben wij begrip voor onvoorziene omstandigheden. Echter bij wijziging en/of annulering of no show binnen 24 uur brengen wij het gereserveerde behandeltarief in rekening ongeacht de reden. Wij zijn genoodzaakt deze voorwaarden door te voeren voor een goede continuering van ons bedrijf. 

CONTACT

Heb je hulp nodig bij het boeken of wil je liever persoonlijk contact? Bel dan naar de salon t. 010-2236031 wij helpen je graag!

Ter handstelling boekings- en annuleringsvoorwaarden

bottom of page