top of page

HAND & VOETVERZORGING

ProNails Sopolish is een unieke salonbehandeling die langdurig perfect gelakte nagels garandeert voor ten minste 14 dagen. Het product maakt de nagels sterker en geeft hen een langdurige glans zoals die op gelnagels.

Aanbrengen gebeurt net zoals gewone nagellak, uitharden is supersnel in LED licht en verwijderen gaat makkelijk dankzij de PEEL-OFF of SOAK-OFF techniek zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

Niet buffen, niet frezen, niet vijlen - met het opperste respect voor de natuurlijke nagel.

 

Voordelen:

​​

  • Perfect gelakte nagels gedurende minstens 2 weken;

  • Een natuurlijk uitziende en 100% veilige nagelbehandeling;

  • Een buffer vijl gebruiken op de natuurlijke nagel is niet nodig;

  • Langdurige glans zoals bij gelnagels;

  • 2 Aplicatietechnieken;

  • Meer dan 150 prachtige kleuren;

  • Natuurlijk dun;

  • Geen schade aan de nagel.

PEEL OFF

ProNails PEEL-OFF - de basis wordt aangebracht als een gewone brush-on methode en de kleur wordt uitgehard onder de lamp. Je bent zeker van een perfect resultaat en prachtige Sopolish nagels voor 14 dagen. Deze service biedt het unieke voordeel van het snel en makkelijk peel-off verwijderen, thuis of in de salon, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Niet geschikt voor voeten.

IMG_0252.JPG

SOAK OFF

ProNails SOAK-OFF - de structure base zorgt ervoor dat je gellak langer houdt, tot wel tot 3 weken! Deze basis geeft je nagel een mooie gladde look. Bye bye groefjes! Verwijderen gebeurt professioneel in de salon dankzij en soak-off systeem van 5 minuten dat zacht en niet-schadelijk voor de nagel is.

IMG_0226.JPG

BFlex (BIAB) *vanaf week 35 beschikbaar

BFLEX is ideaal voor wie van korte of mediumlange natuurlijke nagels houdt met een uiterst dunne en natuurlijke look. Deze Gel kan op alle nageltypes worden toegepast. Of de nagels nu flexibel, dun, normaal, gezond, hard, droog of beschadigd zijn. Dus ook nagelbijters zijn hiermee geholpen. BFlex wordt uitgehard onder de LED Lamp.

B-Flex.jpg

BStrong (BIAB) *vanaf week 35 beschikbaar

Soms snak je gewoon naar lange gelnagels. Jammer genoeg mis je vaak de nodige stevigheid. BStrong heeft dezelfde naturelle perfectie als BFLEX, maar dan voor lange gelnagels en is tevens geschikt voor verlenging. BStrong wordt uitgehard onder de LED Lamp.

B-Strong.jpg

OVER VOETEN

GUN JE VOETEN DAT VERWEN MOMENT

Onze voeten zorgen ervoor dat we kunnen lopen, wandelen, dansen, shoppen, sporten en ze brengen ons overal naartoe.

 

Bedank je voeten en geef ze een verwenmoment.

Van het lakken van de nagels tot een heerlijk SPA moment met een scrub en een massage. Je voeten verdienen het en mogen gezien worden!

Ontspannende pedicure
bottom of page