top of page

REN Clean Skincare: welke producten passen bij jouw huid?



Caring, dat is een mooi woord om REN Clean Skincare te om schrijven – een mooie match dus met waar wij als Care for Skin voor staan! Het motto van REN is ‘good for skin, good for planet’, wat neerkomt op dat het merk geen compromissen sluit tussen wat goed is voor de huid en wat goed is voor de planeet. Skincare moet zijn werk doen en dan het liefst op een zo natuurlijk mogelijke basis. Niet voor niets worden alle producten van REN geformuleerd met de gevoelige huid als uitgangspunt. Maar welke lijn sluit het beste aan bij jouw huidtype en –behoefte? We geven je een korte gids, zodat je een skincare routine kunt kiezen die perfect is voor jou!


 

Evercalm: voor iedere huid, maar speciaal voor de gevoelige

De naam geeft het al weg, Evercalm is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Ieder product in deze lijn is gecreëerd met ingrediënten om de huid te helpen kalmeren en versterken, zodat deze minder reactief, trekkerig, ongemakkelijk en droog aanvoelt. Heb je last van roodheid in je gezicht? Dan is het Evercalm Redness Relief serum jouw redder in nood. Andere favorieten en award winnaars in deze lijn zijn de Global Protection Day Cream en de Overnight Recovery Balm. De Gentle Cleansing Gel is bovendien een zachte reiniger die goed past bij bijna ieder huidtype, maar er vooral voor zorgt dat de huid na het reinigen comfortabel aanvoelt.



Radiance: voor een mooie glow en tegen pigmentvlekjes

Houd jij van een glowy skin of heb je last van donkere plekjes op je huid? Dan is Radiance de lijn voor jou. De Ready Steady Glow Daily AHA Tonic geeft, zeker in combinatie met de Glow Daily Vitamin C Gel Cream, de huid iedere dag een mooie glow en de Dark Spot Sleeping Cream verheldert donkere plekjes ’s nachts zonder de gehele gezichtshuid lichter te maken. Ook wanneer je last hebt van donkere kringen onder je ogen biedt deze lijn verlossing, namelijk met de Dark Circle Eye Cream. Al met al zorgen de Radiance producten ervoor dat een doffe huid plaats maakt voor een stralende en egale teint!



Clearcalm: reinig, kalmeer en verzacht de onzuivere huid

Clearcalm gaat de drie hoofdoorzaken van onzuivere huid tegen, namelijk: overmatige talgproductie, ophoping van dode huidcellen en dagelijkse vuilophoping. De producten reinigen en verzorgen de huid die snel last heeft van break outs, zonder deze uit te drogen – om zo een tegenreactie van de huid middels extra talgproductie te voorkomen. Met de Non-drying Spot Treatment ben je ieder opkomende onzuiverheid de baas!



Bio Retinoid: een natuurlijk alternatief voor retinol

Retinol is niet voor iedere huid geschikt. Voor de gevoelige huid is het ingrediënt vaak te heftig en voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven wordt het gebruik ervan ook afgeraden. Bio Retinoid wordt gewonnen uit een bloem en is dus een natuurlijk ingrediënt dat de huid niet irriteert, terwijl het vergelijkbare resultaten levert als retinol. Fijne lijntjes en rimpels worden vervaagd en het verstevigt de huid. De lijn bestaat uit een Youth Serum, de je ’s ochtends kunt gebruiken voor de Youth Cream en ’s avonds voor de Youth Concentrate Oil.



Perfect Canvas: de perfecte basis voor je make-up

Als laatste stap in je skincare routine bereid je de huid voor op make-up. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zorgt de Perfect Canvas lijn ervoor dat jouw huid glad, gehydrateerd en gezond blijft. Met de Perfect Canvas Clean Primer, is je huid optimaal voorbereid voor je make-up, als een glad canvas. Je make-up blijft lang en netjes op zijn plek zitten. ’s Avonds maak je je huid schoon met Perfect Canvas Clean Jelly Oil Cleanser, die je make-up en SPF verwijdert. Daarna volg je, volgens de double cleanse methode, met een reiniger die past bij jouw huidtype om de huid te verzorgen.



*Bron REN Clean Skincare

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page