top of page

Een stralende, vitale huid met vitamine C

Wil je Your Daily Skin Routine een boost geven? Kies dan voor energizing skincare: producten met een hoge concentratie antioxidanten en vitamines die de huid beschermen en intensief hydrateren. Zo zit onze VITAL C-collectie bomvol producten die je dagelijkse huidverzorging naar een hoger niveau tillen. Dit komt onder andere door - hoe kan het ook anders - het krachtige ingrediënt vitamine C. Benieuwd wat deze collectie zo bijzonder maakt en why it’s vital? Je leest het hier.


 


Vitamine C en skincare: een match made in heaven

Als een van de meest klinisch bewezen en bestudeerde huidverzorgingsingrediënten biedt vitamine C, een natuurlijke antioxidant, een breed scala aan voordelen. Ook het feit dat het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid, maakt vitamine C een populair bestanddeel voor huidverzorging.


De voordelen van vitamine C voor de huid:

● Beschermen tegen de effecten van uv-schade.

● Bevorderen van de productie van collageen.

● Hydrateren en voeden.


De resultaten:

● Vermindering van rimpels en fijne lijntjes.

● Vermindering van donkere vlekken en hyperpigmentatie.

● Vermindering van schilferige, doffe huid en roodheid.


In de mix

Wanneer vitamine C wordt gecombineerd met andere antioxidanten, zoals ferulinezuur en vitamine E, wordt het effect van vitamine C gemaximaliseerd. Wanneer de ideale combinatie aan ingrediënten wordt gemaakt, kan je huid vitamine C op de juiste manier opnemen, waardoor de voordelen écht z’n werk kunnen doen.


VITAL C: de start van IMAGE Skincare

Wist je dat vitamine C een sleutelrol speelt in de start van IMAGE Skincare? Oprichter Janna Ronert vertelt: “Ik was schoonheidsspecialiste en worstelde al jarenlang met rosacea. Ik heb elk huidverzorgingsproduct geprobeerd dat er was, maar niets werkte. Dus maakte ik mijn eigen collectie voor de gevoelige, droge huid met roodheden, geformuleerd met krachtige vormen van vitamine C en antioxidanten die hydrateren en voeden.”


Huidproblemen aanpakken met vitamine C

Na het reinigen van je huid, pak je specifieke huidproblemen effectief aan met een serum. Serums bevatten een hoge dosering van ingrediënten en is daarmee een effectief en onmisbaar product in je routine. Wil je graag meerdere huidproblemen tegelijkertijd aanpakken? Dan is VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum perfect. Dit serum met vitamine C geeft de huid een intensieve hydratatieboost, gaat dofheid en huidveroudering tegen én stimuleert de collageenaanmaak.


Heb je te maken met een (zeer) droge en verouderde huid? Kies dan voor ons VITAL C - Hydrating Antioxidant ACE Serum. Dit rijke gezichtsserum is een geconcentreerd serum met de vitamines A, C en E. Een oppepper voor ieder huidtype, voornamelijk wanneer je huid net dat extra beetje voeding kan gebruiken.


Een schoonheidsslaapje in een potje

Wil je wakker worden met de beste versie van jouw huid? Gebruik dan, na het reinigen met een goede cleanser en verzorgen met een serum, een voedende nachtcrème met vitamine C voordat je gaat slapen. Zo is de VITAL C - Hydrating Intense Moisturizer verrijkt met vitamine C, een hoog percentage sheaboter - een plantaardige boter met vitamine A, E en F - en hyaluronzuur om de huid te voeden en hydrateren. De ultra hydraterende moisturizer herstelt daardoor de vochtbalans in de huid en zorgt voor een stralende huid.


Wanneer je je huid helemaal in de watten wil leggen, is het VITAL C - Hydrating Overnight Masque een goede toevoeging aan je routine. Dit hydraterende masker bevat niet alleen vitamine C, maar ook een uniek drievoudig mineralen-complex en een algenextract. Samen zorgt dit voor vermindering van fijne lijntjes en rimpels en extra hydratatie terwijl je slaapt. Zo word je verfrist en met een glow wakker!



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page