top of page

Energize puffy eyes nieuw! Awaken peptide eye gel

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2022

Vermindert zwelling en fijne lijntjes rondom de ogen

Te weinig slaap, te weinig water, te lang en te veel naar een beeldscherm kijken of bepaalde allergieën kunnen huidproblemen rondom de ogen veroorzaken. Naast deze factoren speelt huidveroudering natuurlijk ook een grote rol. De spieren rondom het oog verzwakken naarmate je ouder wordt. Gelukkig kunnen we gezwollen of vermoeide ogen goed behandelen. Awaken Peptide Eye Gel vermindert deze zwelling en vermindert en voorkomt fijne lijntjes en rimpels. Lees verder voor Dermalogica's nieuwste innovatie.


Peptiden

Awaken Peptide Eye Gel maakt gebruik van krachtige verstevigende peptiden en van planten afgeleide technologie om de zichtbaarheid van wallen en fijne lijntjes te verminderen. Deze gewichtloze, hydraterende, vocht-afdrijvende ooggel verstevigt en egaliseert de huidstructuur voor een energieker uiterlijk.


Cafeïne voor je ogen

Awaken Peptide Eye Gel bevat een aantal krachtige ingrediënten die zorgt voor een frisse oogopslag. Eén van die krachtpatsers is cafeïne. Cafeïne bevat flavonoïden, waarvan bekend is dat ze antioxiderende eigenschappen hebben, die kunnen helpen bij het verminderen van zwellingen. Net als koffie kickt Awaken Peptide Eye Gel snel in, want klinische resultaten tonen aan dat deze eye treatment binnen 10 minuten al effect heeft.


*bron Dermalogica

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page