top of page

De mooiste vloerkleden van dit moment

Een vloerkleed is een must-have piece voor in je interieur en mag absoluut niet ontbreken. Om je te inspireren, showen we je in deze blogpost onze mooiste vloerkleden van dit moment. Zo maken we het je extra gemakkelijk om een nieuwe fluwelen favoriet te kiezen!


Onze favoriete rechthoekige vloerkleden

Rechthoekige vloerkleden zijn perfect om ruimtes af te bakenen en om meubels te highlighten. Leg maar eens een rechthoekig vloerkleed onder je bank, dan zal je zien dat dit de living afbakent én dat de bank het stralende middelpunt wordt. Dit zijn onze favorieten:


Links: Ophelia Sahara Sun vloerkleed

De prachtige print op vloerkleed is geïnspireerd op de Arts & Crafts stroming, een Engelse beweging in de kunst en industriële vormgeving uit laatste helft van de 19e eeuw. Ophelia zorgt in ieder interieur voor een stijlvolle rijke ambiance. De print is zo gedetailleerd ontworpen en heeft een doordacht kleurverloop. Dat maakt dit vloerkleed elegant en zeer verfijnd.


Rechts: Floral girl zwart vloerkleed

Het Meisje met de parel schittert op een zwarte achtergrond, vergezeld door bloemen uit verschillende schilderijen die in het Mauritshuis hangen. Met dit vloerkleed haal je met gemak een waar kunstwerk in huis.


De mooiste ronde vloerkleden

Round, round, baby, round, round… Ronde vloerkleden zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Ronde vormen verzachten de strakke lijnen in het interieur en met een mooi rond vloerkleed is dat zo gepiept.


Links: Juliette Almost black vloerkleed

Vloerkleed Juliette kun je overal neerleggen, want de donkere tint en de print van kleine takjes in lichtbeige, maakt 'm een echte allemansvriend. Dit bijzondere vloerkleed, tevens geïnspireerd op de Arts & Crafts stroming, is gemaakt van fluweel en dat is lekker voor je voeten!


Rechts: Ophelia Nightblue vloerkleed

Vloerkleed Ophelia in de tint Nightblue is een heuse showstopper! De bloemenprint van dit fluwelen plaatje is geïnspireerd op de Arts & Crafts stroming, een Engelse beweging in de kunst en industriële vormgeving uit de 19e eeuw. Een mooi verhaal met een mooi resultaat, niet?


*Bron Demi Esmee Essenza Home

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page