top of page

Make-up

RVB Lab is een hoogwaardige, professionele make-up van Diego dalla Palma uit Milaan. Deze make-up is een exclusief salon only product. Meer informatie over het make-up assortiment vind je in de webshop. Wil je een product uitproberen? In de salon staat een tester display en bevat het totale assortiment. We kunnen je ook van een mooie make-up voorzien. Maak hiervoor een afspraak.

 

De producten van RVB Lab zijn niet online verkrijgbaar maar wel via persoonlijk contact. Geef je bestelling door via mail of chat. Wij helpen je graag!!

Liever eerst kennismaken met het product? Kom dan naar de salon of naar één van onze make-up workshops die wij een aantal keren per jaar organiseren. Meer informatie over de workshops vindt je op de eventpagina van deze website.

Over Diego dalla Palma

 

Het was Diego dalla Palma zelf die RVB Lab oprichtte in Milaan aan het einde van de jaren 70. Met de ongebruikelijke beeldvorming, tijdloze elegantie en professionele inhoud staat het merk symbool voor Italiaanse en Internationale beautyprofessionals. De make-up producten worden gemaakt met behulp van state-of-the-art composities. Texturen van de nieuwste generatie, kwaliteit, hoge toepasbaarheid, long lasting en gemak zijn de meest effectieve oplossingen voor professionele make-up voor gezicht, ogen, lippen en handen. Iedere collectie biedt de mogelijkheid om elk type look te creëren.

 

RVBLAB is een professionele make-up met hoogwaardige ingrediënten en een goede prijs/kwaliteitverhouding. De producten zijn vrij van zware metalen zoals nikkel, lood, chroom en zijn daarnaast gluten- en dierproefvrij. Foundations zijn verkrijgbaar als compact, vloeibaar of creamy, geschikt voor een goede dekking of als lichte accenten. De ogen worden prachtig dankzij de hi-tech eyeliners en “super pigmented” mascara’s. Long-lasting lipstick comfortabel en met voedende ingrediënten. In the New York Times werd Diego dalla Palma gedefinieerd als “De Italiaanse make-up profeet”.

Deze exclusieve make-up is een salon only product en uitsluitend verkrijgbaar via onze workshops of op bestelling.

Neem contact op met de salon indien je een product wilt aanschaffen.

bottom of page