top of page

IMAGE Skincare

'De beste versie van de huid creëren we samen'

CLEAR-CELL-CLARIFYING-ACNE-LOTION-LIFESTYLE
Image skincare model
CLEAR-CELL-CLARIFYING-SALICYLIC-PADS-LIFESTYLE

IMAGE Skincare Facials

In onze facials staat het begrip ontspanning centraal en wordt je huid verrijkt met effectieve ingrediënten en ultiem verwend. Voorafgaand aan de behandeling maken we een huidscan zodat je precies weet waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Hieronder vind je een selectie van onze ontspannen, doch effectieve facials. 

 

 • ORMEDIC FLASH FACIAL

Deze supersnelle 15-minuten facial is perfect voor iedereen in tijdnood, of bijvoorbeeld tijdens je lunch break. Poets onzuiverheden weg en herstel de natuurlijke veerkracht van de huid met de Ormedic Flash Facial. Met antioxidanten en plantaardige ingrediënten wordt de huid in korte tijd intensief gevoed en in balans gebracht.
Geschikt voor alle huidtypen en voor alle seizoenen, ook bij zwangerschap. 
 

 • ORMEDIC RESTORING FACIAL 

Deze facial is speciaal ontwikkeld om de geïrriteerde huid weer in balans te brengen. Zet deze behandeling in tijdens of na stressvolle perioden, zoals overmatige blootstelling aan zon, allergische reacties, hormonale disbalans en zwangerschap. De producten die gebruikt worden tijdens de facial bevatten biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van de huid verhogen. Vermindert direct roodheid en irritatie, zodat de huid na de behandeling ontspannen en gehydrateerd aanvoelt. De Ormedic Restoring Facial is geschikt voor alle seizoenen en alle huidtypen.
Geschikt voor alle huidtypen en voor alle seizoenen, ook bij zwangerschap. 

 

 • STEM CELL FACIAL

Deze facial is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid in het gezicht, de hals en het decolleté. Daarnaast vermindert het pigmentaties, rimpels en fijne lijntjes. Werkzame ingrediënten zoals argireline en plantstamcellen herstellen de huid direct.
Geschikt voor alle huidtypen, behalve de acne-gevoelige huid. Geschikt tijdens zwangerschap. 
 

 • DELUXE CONTOURING FACIAL 

Verstrak en verbeter de stevigheid van de huid met de Deluxe Contouring Facial. De combinatie van plantstam-cellen en peptiden herstellen de huid. Door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten blijven deze puur totdat ze contact maken met de huid, wat zowel een direct liftend effect als langdurig resultaat geeft. 
Geschikt voor alle huidtypen, behalve de acne-gevoelige huid. Geschikt tijdens zwangerschap. 
 

 • ANTIOXIDANT ANTI-AGING FACIAL 

Heb je last van een gevoelige, geïrriteerde en droge huid? Dan is deze anti-aging behandeling geschikt voor jou. Het bevat hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen die zorgen voor een snelle vernieuwing van cellen. Ook herstelt deze behandeling de huid die beschadigd is door externe factoren, zoals uv-straling. De Antioxidant Anti-Aging Facial stimuleert de aanmaak van collageen en hydrateert de huid intensief. Ondersteunt de vermindering van roodheid van de huid, egaliseert de teint en geeft verbetering bij lichte vormen van acne.
Geschikt voor alle huidtypen. Met name de huid met roodheden, inflammaties, zonschade, ongelijkmatige teint, droge huid en eerste tekenen van huidveroudering. 
 

 • BRIGHTEN UP FACIAL 

Wil je die felbegeerde IMAGE Skincare glow? Dan is deze luxe facial precies wat je huid wilt. Een heldere uitstraling en natural glow is namelijk iets wat je al na één keer ziet. Hierdoor is het de perfecte behandeling vlak voor speciale gelegenheden. Helpt de huid te egaliseren, hydrateren en vermindert oneffenheden én zelfs fijne lijntjes. Door de milde ingrediënten is deze behandeling geschikt voor alle huidtypen.
Geschikt voor alle huidtypen. Met name de huid met hyperpigmentatie, zonschade, ongelijkmatige teint, droge huid en eerste tekenen van huidveroudering. 
 

 • CALM & CLEAR FACIAL 

Heb je last van een acne-gevoelige huid, maar wil je niet een te intensieve behandeling? Kies dan voor deze facial. Met Calm & Clear exfolieer je de huid met een masker op basis van zuren, enzymen en korrels, aangevuld met een extra enzymatische peeling. Zo wordt de huid gezuiverd, zonder deze uit balans te brengen. Door afsluitend olievrije producten aan te brengen wordt de huid bovendien mooi gematteerd.
Geschikt voor alle huidtypen. Met name de acnegevoelige en droge huid.
 

 • PROBIOTIC PURIFYING FACIAL 

Klaar om je huid intensief te reinigen? De unieke ingrediënten in de producten die tijdens Probiotic Purifying Facial gebruikt worden, zorgen voor een zachte, maar tegelijkertijd grondige reiniging tot diep in de poriën. Na afloop is de huid optimaal gehydrateerd, in balans en voelt zijdezacht aan. Ideaal om in te zetten bij vette huidcondities die gevoelig zijn voor acne en in gebieden waar je te maken hebt met smog en luchtvervuiling, zoals bijvoorbeeld in grote steden.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de gecombineerde tot vette huid, (actieve) acne en acnegevoelige huid, verwijde poriën, de huid in disbalans en met onzuiverheden.
 

 • WINTER RETREAT FACIAL 

Deze hydraterende facial is dé behandeling om het winterse weer te trotseren en de huid intensieve verzorging te bieden. Exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur zuiveren de huid en maken de droge(re) huid weer zijdezacht. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd om een droge huid te voorkomen en met een perfecte glow de winter door te gaan.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de grauwe/doffe huid, een droge huid en huid met neiging tot verslapping en gebrek aan huidelasticiteit. 

IMAGE Skincare behandeling
IMAGE Skincare

IMAGE Skincare Peelings

Wil je je huid een intensieve behandeling geven om een huidprobleem effectief aan te pakken en snel huidverbetering te bewerkstelligen? Dit bereik je met onze intensieve peelings. Tijdens een peeling wordt er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd waardoor oneffenheden, fijne rimpels en lijntjes, acné of littekens minder zichtbaar worden. Door het hoge percentage van werkzame stoffen worden ook de diepere huidlagen bereikt, waardoor er een versnelde werking optreedt. Hieronder staan onze meest populaire peelings op een rijtje. 

 • ORMEDIC LIFT

I PEEL – Ormedic Lift peeling is een combinatie van pompoen-, passievrucht-, papaja- en ananasenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid - die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid - weer opgeladen. I PEEL – Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de geïrriteerde, gevoelige en gedehydrateerde huid, inflammatoire huidproblemen en de huid in disbalans. Geschikt tijdens de zwangerschap/borstvoeding. 

 

 • THE SIGNATURE FACELIFT - LEVEL 1 

Eén van onze populairste peelings, ontwikkeld op basis vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Dit zijn ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De I PEEL - The Signature Facelift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop, zelfs al na één behandeling!

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de gedehydrateerde huid, de huid met roodheden / couperose, rosacea, gevoelige huid en lichte vormen van acne. Ook geschikt na cosmetische ingrepen en microdermabrasie.
 

 • LIGTHENING LIFT (FORTE) - I PEEL LEVEL 2

Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van hyperpigmentatie of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De basis van aloë vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Zo creëer je met deze I PEEL – Lightening Lift behandeling een egale teint.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de huid met zonschade, hyperpigmentatie, ongelijkmatige teint, inflammatoire huidproblemen en roodheden.


 

 • WRINKLE LIFT - I PEEL LEVEL 2 

I PEEL - Wrinkle Lift (Forte) Peel is ontwikkeld op basis van aloë vera met 30% of 45% glycolzuur en 1% retinol. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat huidveroudering tegen door te beschermen tegen zonschade. Daarnaast voorkomt het oneffenheden na ontstekingsreacties. Hiermee staat de I PEEL - Wrinkle Lift (Forte) behandeling voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.

Geschikt voor de normale tot vette huid. De huid met huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne, grove huidstructuur, volwassen acne en zonschade.

 

 • ACNE LIFT - I PEEL LEVEL 2

Acne op een effectieve manier behandelen? Deze peeling biedt een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

Geschikt voor gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acne, acne­gevoelige huid, verwijde poriën, huid in disbalans, onzuiverheden.
 

 

 • ADVANCED BHA LIFT - I PEEL LEVEL 3

De I PEEL – Advanced BHA Lift is een nog net wat intensieve behandeling dan de normale Acne Lift, ideaal om hardnekkige acne en vette huidcondities te behandelen. De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is ontwikkeld op basis van BHA (salicylzuur). Salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Op deze manier worden tijdens de I PEEL – Advanced BHA Lift behandeling actieve pustels aangepakt en zal de huid mooi gematteerd zijn na afloop. 

Geschikt voor vette huidtypen, acne graad 3­-4, verwijde poriën, pustels. Tot huidtype Fitzpatrick IV of hoger om het risico op hyperpigmentatie te voorkomen.

 

 • GOING BEYOND - THE SIGNATURE LIFT FACELIFT & WRINKLE LIFT 

Met de Going Beyond peelings ga je nóg een stapje verder dan de normale peelings. Zo ook met deze gecombineerde peeling waarin er twee peelings centraal staan en er verschillende facetten van huidveroudering tegengegaan worden. Het combineren en layeren (creëren van laagjes) van 2 verschillende peelings, maakt deze Going Beyond Peel-behandeling tot een unieke ervaring. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Glycolzuur en retinol zorgen voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing, wat een prachtige glow tevoorschijn tovert. 

Geschikt voor alle huidtypen, huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne, grove huidstructuur, volwassenen acne, zonschade.
 

 • GOING BEYOND - LIGHTENING LIFT 

Wil jij je hyperpigmentatie en/of huidverkleuring effectief behandelen? Dat doe je met deze Lightening Lift peeling. Door het aanbrengen van 4 verschillende lagen over elkaar en gebruik te maken van zowel enzymatische als chemische exfoliatiemethoden in deze Going Beyond Peel-behandeling, geef je de huid een ultieme boost. Dit in combinatie met verschillende innovatieve plantaardige ingrediënten, gericht op het egaliseren van de teint, laat de huid stralen als nooit tevoren.

Geschikt voor normale tot vette huidtypen, hyperpigmentatie, zonschade, melasma, huidverkleuringen, ongelijk­matige teint, post­inflammatoire hyperpigmentatie, inflammatoire huidproblemen.

IMAGE Skincare producten

Producten om thuis je behandeling voort te zetten

bottom of page