top of page
SKINCARE PROMOTIEDAG
SKINCARE PROMOTIEDAG

vr 20 mei

|

Berkel en Rodenrijs

SKINCARE PROMOTIEDAG

HEALTHY SKIN IS ALWAYS IN!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

20 mei 2022, 10:00 – 17:00

Berkel en Rodenrijs, Kerksingel 27, 2651 CC Berkel en Rodenrijs, Nederland

Gasten

Over het evenement

Op vrijdag 20 mei organiseren wij een skincare promotiedag. Want "Healthy skin is alway in!!"

  • Kom naar de salon en doe een GRATIS huidanalyse. Met speciaal ontwikkelde microscopisch camera-apparatuur brengen wij uw huidtype en huidconditie in minder dan 10 minuten in kaart.
  • Koop je ticket voor een 20 minuten gezichtsbehandeling van Dermalogica of REN. Ervaar zelf wat deze producten voor jouw huid doen? Liza van Dermalogica en Nadine van REN vertellen je alle ins en outs over deze resultaatgerichte producten en behandelingen.
  • Ontvang een goodiebag met leuke minaturen en bij aanschaf van minimaal €80 aan producten ontvang je het bedrag van je ticket ad €20 retour. Je hebt de behandeling dan helemaal gratis!!

Dermalogica Vitamine-C minifacial; een krachtige anti-oxydant die het verouderingsproces tegengaat.

REN Clean Skincare; een uiterst kalmerende formule specifiek voor de zeer gevoelige huid. REN Clean Skincare; huidverzorging met een missie.

Op deze dag kan je het allemaal ruiken, voelen, ontdekken en ervaren. Geef bij aanmelding je voorkeurstijd en voorkeursbehandeling op. We plannen dan gelijk je behandeling in.

Tickets

  • SKINCARE PROMOTIEDAG

    Met deze aanmelding ontvang je een Dermalogica Vitamine-C of REN minifacial. Geef bij de aanmelding je voorkeurstijd en voorkeursbehandeling op.

    € 20,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page