top of page
XYF1-ptZ.jpeg.jpg

DERMALOGICA PRO SERVICE

De ProService van Dermalogica varieert van een korte 20 minuten behandeling gericht op productadvies tot en met 30 of 60 minuten durende behandeling gericht op huidverbetering en huidvernieuwing met apparatuur of door middel van een peeling.

De ProPower Peel is de meest krachtige peeling tot nu toe. Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

 

In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en celvernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkende en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen een behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.

HUIDANALYSE EN ONLINE ADVIES

Jouw huid en huidbehoefte verandert continue. Om optimaal te kunnen profiteren van de behandelingen en de hoge werkzame stoffen die in onze producten zitten, is het van belang om te weten welk huidtype - en welke huidconditie jouw huid heeft.

 

Doe een gratis huidanalyse, leer jouw huid kennen en ontdek welke behandelingen en producten aansluiten bij jouw huidbehoefte. Geen tijd om naar de salon te komen maak dan gebruik van ons online advies.

P_pgu2Vg.jpeg.jpg

Voorzorg-richtlijnen bij een chemische peeling

 • Geen exfoliatie of gebruik van vitamine A (Retinol) bevattende producten gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met drie dagen erna. (Of langer indien de huidexpert dit aanbeveelt);

 • De huid extra hydrateren 72 uur voorafgaand aan de Pro Power Peel behandeling;

 • Geen directe blootstelling aan zonlicht 72 uur voorafgaand aan de peeling tot 2-3 weken erna;

 • De gezichtshuid niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de peeling;

 • Niet harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat de tekenen van gevoeligheid van de huid door de Pro Power Peel zijn verdwenen;

 • Geen botox of injectables gedurende 7 dagen voorafgaand aan de peeling;

 • Geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen zoals Laser, IPL, microdermabrasie gedurende twee weken voorafgaand aan de peeling;

 • Geen gebruik van Roaccutane gedurende zes maanden voorafgaand aan de peeling.

Contra-indicaties

 • Cosmetische/ medische procedures zoals Laser, IPL, microdermabrasie in de afgelopen 2 weken;

 • Zwangerschap, borstvoeding;

 • Actieve koortsblaasje(s) of andere besmettelijke huidaandoeningen;

 • Actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc).

Nazorg instructies

De huid van je klant kan er na de behandeling wat rood en geflusht uitzien en wat gevoeliger aanvoelen. Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: droogte, prikkelingen, jeuk, irritatie, trekkerig en strakgespannen gevoel, peelen en schilfervorming. De tweede dag na de peeling kan pigment wat donkerder gekleurd zijn. De derde dag kan het peelen van de huid voorkomen rond de neus en mond, gevolgd door de wangen, voorhoofd, kaaklijn en hals.

Bij deze behandeling adviseren wij het nazorgpakket aan te schaffen. Tevens ontvangt u van ons de nazorginstructies.

bottom of page