LED Licht huidtherapie

LED-huidtherapie


Een LED-huidtherapie behandeling is een innovatief methode om huidaandoeningen zacht en effectief te behandelen door bestraling met LED-licht. 


Bij lichttherapie met de LED-huidtherapie wordt licht uitgezonden door middel van lichtgevende diodes (LED's) om de celreceptoren te biostimuleren. Door deze stimulatie kan schade veroorzaakt door de zon, het milieu, natuurlijke veroudering en andere externe factoren veilig en pijnloos worden hersteld. De LED-huidtherapie heeft verschillende gekleurde lichtmodi, die elk verschillende effecten op de huid hebben. Zo is er voor elke individuele huidbehoefte de juiste lichttherapie met een optimaal resultaat!

 

 • Ultraviolette straling (308 nm); aangezien vitamine D-tekortkomingen kunnen optreden in klimaten met lage temperaturen, kan deze golflengte helpen om het calcium- en vitamine D-gehalte van de huid te versterken. Vitamine D is erg belangrijk voor de algemene gezondheid van de huid, een tekort aan vitamine D kan de textuur en functie van de huid aantasten. Vitamine D draagt ​​bij aan celgroei, cel-vernieuwing en metabolisme. Het optimaliseert het immuunsysteem van het lichaam en de huid en helpt bij het bestrijden van vrije radicalen die kunnen leiden tot vroegtijdige veroudering van de huid. Hoewel het lichaam zelf vitamine D kan aanmaken door blootstelling aan zonlicht, kan een gebrek aan blootstelling aan zonlicht leiden tot een tekort aan vitamine D. 

 

 • Blauwe straling (415nm); de blauwe straling zorgt voor een uitstekende behandeling voor een geïrriteerde of gestreste huid die vatbaar is voor uitslag. Puisten en papels, maar ook huidaandoeningen zoals psoriasis, rosacea, acne en eczeem worden verzacht en verlicht. De ontsteking neemt af, de huid wordt egaler en herstelt.

 

 • Rode straling (635 nm); de hoogenergetische golflengte van de rode straling dringt diep door in de huid. Het rode licht heeft een activerend en stimulerend effect. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de genezingsprocessen van de huid worden versneld en de huid er voller en stralender uitziet. Bovendien wordt de extracellulaire matrix geregenereerd, waardoor de straling ook een effectieve anti-aging werking heeft.

 

 • Infraroodstraling (850 nm); infraroodstraling is een bekende therapeutische methode voor lichttherapie. Het therapeutische effect wordt ontwikkeld door de warmte die door straling in het weefsel ontstaat. Er is een langzame, gestage temperatuurstijging, die eerst optreedt in de oppervlakkige lagen van de huid en later ook in de diepere weefsellagen als gevolg van warmteontwikkeling. Deze warmte heeft een positief effect op pijnlijke spierspanning, bijvoorbeeld in de rug of nek. Infraroodstraling heeft ook een gunstig effect op pijn door artrose en reumatische gewrichtsklachten. Maar ook voor klanten die geen pijnstilling nodig hebben, heeft de infraroodstraling door zijn warmte een heerlijk ontspannend effect.
Sorteer op
 • LED licht therapie
  LED licht therapie

  LED/LICHT-HUIDTHERAPIEEen LED-huidtherapie behandeling is een innovatief methode om huidaandoeningen zacht en effectief te behandelen door bestraling met LED-licht.

  Bij lichttherapie met de LED-huidtherapie wordt licht…

  € 39,00
© 2020 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss